Vakgarage Prins Auto

Ceilingflow & Vakgarage Prins Auto

Onlangs heeft Ceilingflow het pand van Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam voorzien van onze professionele plafondventilator. Eigenaar Peter Prins was al geruime tijd op zoek naar een passende oplossing voor het beheersen van het binnenklimaat in zijn bedrijfspand.

Optimaal binnenklimaat

Vanwege het vele glas wordt het in de zomer binnen erg warm en moet er in de winter stevig gestookt worden om het behaaglijk te houden voor klanten en medewerkers. Mede in het kader van Corona zocht hij daarnaast ook naar een toepassing die het ventileren zou ondersteunen zodat ook op dat gebied een zo optimaal mogelijk binnenklimaat gerealiseerd kon worden.

Plafondventilator van Ceilingflow

Deze oplossing is gevonden in de plafondventilator van Ceilingflow. Zowel de showroom, de balie-area als de bedrijfskantine zijn van ventilatoren voorzien en kunnen allemaal afzonderlijk ingesteld worden. Snel geleverd, door Ceilingflow gemonteerd en zeer betaalbaar in zowel aanschaf als gebruik. Leuk detail is onze gezamenlijke liefde voor de Land Rover Defender; Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in Defenders en ons installatieteam rijdt in een Defender.

Wij bedanken Peter Prins voor het vertrouwen in Ceilingflow en ons product en op naar een (zakelijk) gezond 2021!