CEILINGFLOW

Onze diensten in klimaatbeheersing

Ceilingflow is dé specialist op het gebied van professionele plafondventilatoren.  Wij leveren een innovatieve plafondventilator die nieuw is op de Nederlandse markt. Onze plafondventilator draagt in elk jaargetijde bij aan het ideale binnenklimaat en desgewenst komen wij de ventilator(en) op locatie monteren. Een comfortabel binnenklimaat draagt voor een belangrijk deel bij aan een prettige werkomgeving en een verhoging van de productiviteit. Verkoeling bij warmere dagen door luchtstroming en optimaal gebruik makend van het verticaal temperatuur verloop van uw warmtebron bij koudere dagen. In ieder jaargetij is de plafondventilator van Ceilingflow hier uitermate geschikt voor.

Met een laag geluidsniveau, laag stroomverbruik, individuele instelmogelijkheden, grote capaciteit en plug & play montage is de plafondventilator van Ceilingflow de oplossing voor het ideale binnenklimaat. En zonder installatiekosten of installatiewerkzaamheden snel te realiseren en niet duur! De Ceilingflow is geschikt voor toepassing in kantoren, werkplaatsen, showrooms, winkels, scholen, horecakeukens, vergaderzalen en serverrooms. 

Plafondventilatoren

Verbeter het binnenklimaat in een handomdraai

Plug & Play

Speciaal ontworpen voor een naadloze montage in een systeemplafond; plafondtegel eruit, Ceilingflow erin, stekker in het stopcontact en play! Geen installatiekosten of installatiewerkzaamheden nodig.

Comfortabel

De plafondventilator zorgt in de zomer voor een verkoelende bries en in de winter voor optimale verdeling van de warmte in de ruimte. Maak naar keuze gebruik van de constante 360˚roterende luchtstroom of zet de luchtstroom in een richting naar keuze. Laag geluidsniveau, drie standen en individueel bedienbaar met afstandsbediening.

Milieu & energievriendelijk

Onze plafondventilatoren zijn gemaakt van recyclebaar ABS kunststof en voorzien van RoHS certificering. Ook zijn ze laag in stroom verbruik. In de winter verdeelt de ventilator de warme lucht optimaal over de ruimte en in de zomer zorgt de ventilator voor een optimale niet storende luchtstroom.

Veilig

De borstelloze motor is beveiligd tegen kortsluiting of een te hoge piekspanning. Voorzien van CE keuring en een LVD certificering. Ook zonder afstandsbediening te bedienen.

Flexibel

Past in elk systeemplafond, makkelijk te verplaatsen bij herindeling van werkplekken, in- externe verhuizing, tijdelijke locaties of huurpanden. Ook toepasbaar bij een vast plafond of industriële plafond afwerking.

Arbo

Een comfortabel binnenklimaat draagt in belangrijke mate bij aan een prettige werkomgeving en heeft zo een positief effect op de productiviteit en medewerkerstevredenheid. De Arbowet verplicht de werkgever te streven naar zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden en daarmee naar een zo goed mogelijk binnenklimaat. De Ceilingflow faciliteert hierin tegen lage kosten!

Ventilatie

Goed ventileren is noodzakelijk voor een gezond en prettig binnenklimaat en helpt om de overdracht van luchtweginfecties, zoals COVID-19, te beperken. Ventileren is het 24 uur per dag verversen van de binnenlucht met verse buitenlucht. De buiten-lucht vervangt steeds een deel van de lucht in de ruimte die vervuild is met o.a. fijnstof en vocht. De plafondventilator helpt hierbij.

Snelle levering

Wij garanderen een snelle levering van onze plafondventilators.

Plug & play

1. Verwijder een plafondtegel

2. Stop de stekker in het stopcontact

3. Plaats de Ceilingflow in het plafond

4. Geniet van de luchtstroom!

Neem contact met ons op