Ventilatie op de werkvloer

Ventilatie stond bij veel werkgevers laag op de agenda, CO2 en Corona zijn immers onzichtbare tegenstanders. Inmiddels weten we wel beter…..

Een goed binnenklimaat

Een goede klimaat beheersing in het bedrijf biedt de werkgever heel wat voordelen. Door een goede luchtverversing gaan werknemers zich beter voelen en presteren ze beter op de werkvloer. COVID19 kan hierin als katalysator fungeren. Een CO2 binnenklimaat waarin de CO2-concentratie te hoog is, is ook een omgeving waarin de kans op verspreiding van het virus vele malen hoger is.

Ventilatie

Ventilatie is dan een goede oplossing om de luchtkwaliteit gezond en Coronavrij te houden. Echter in de herfst- en winterperiode is het onmogelijk om ramen constant open te laten staan. Mechanische ventilatie biedt dan uitkomst. Maar wat als je niet over een (centraal) ventilatiesysteem beschikt of dit systeem onvoldoende capaciteit levert om tot een goede luchtverversing te komen? Aanschaf, vervanging of het aanpassen van een dergelijk systeem is complex en kostbaar.

Wij bieden een betaalbare oplossing

Het aanbrengen van mechanische ventilatie kan eenvoudig en is betaalbaar, met het toepassen van de professionele plafond ventilatoren van Ceilingflow. Door het vergroten van de luchtcirculatie in de ruimte in combinatie met openstaande ramen, kan de ruimte in kortere tijd geventileerd worden. Door dit een aantal malen per dag te herhalen kan op een eenvoudige en betaalbare manier toch een goede ventilatie gerealiseerd worden.

Plug & Play

Onze plafondventilatoren zijn plug & play, een stopcontact is voldoende om ze aan te sluiten. Ze zijn  toepasbaar in een systeemplafond (een ventilator past 1 op 1 in plaats van een systeemplafondtegel) maar kunnen ook eenvoudig op vaste plafonds van bijvoorbeeld gips of beton toegepast worden. Kantoren, leslokalen, winkels, showrooms, vergaderzalen, woonkamers; de toepassingen zijn eindeloos. Huur of kooppand? De ventilatoren zijn eenvoudig te verplaatsen of te verhuizen.

Optimaal gebruik

Natuurlijk geven de plafondventilatoren van Ceilingflow bij warm weer ook een heerlijk verkoelende, individueel instelbare luchtstroom, waardoor de ventilator het hele jaar door optimaal gebruikt kan worden.

Interessant om eens te kijken wat de plafondventilatoren van Ceilingflow voor jouw werkomgeving kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor nadere informatie! www.ceilingflow.com